IMG-20171123-WA0014_resized
IMG-20171123-WA0012_resized
IMG-20171123-WA0011_resized
IMG-20171123-WA0013_resized
IMG-20171123-WA0010_resized
IMG-20171123-WA0009_resized

LONEHILL

Location: Lonehill, Johannesburg, South Africa

Client: Cubisol Investments

Project Value: R25 Million

Year of completion: 2018

 

Lonehill Shopping Centre is conveniently positioned in the heart of the family-orientated suburb and was in need of a revamp in order to encourage more consumers to be drawn to this centre. The overall theme was inspired by the neighbouring Lonehill Municipal Nature Reserve as well as the dam in Lonehill Park, which is located towards the back end of the mall. Earthly tones from the natural environment were incorporated into the centre’s colour palette and building textures. Organic patterns were also used in portions of the column, ceiling and tiling designs depicting the movement of water and rolling hills surrounding this centre.

  • Facebook

7 Sunset Lane, Pineslopes, Sandton

  .  

BAU Architects specialists in retail, commercial and residential Architecture.

  .  

BAU LOGO FINAL-1.png